Beeldend kunstenaar

Mijn naam is Koenraad Marco Koster en ik ben amateur beeldend kunstenaar. Ik maak unieke intuïtieve inkttekeningen, grafiettekeningen, digitale kunst en Mandelbrot fractals op de computer.

In 2011 ben ik gestart met het tekenen met grafiet bij Atelier Buuf & Co. Vervolgens maakte ik een aantal portretten met houtskool, en aquarellen met waterverf en inkt. Later dat jaar begon ik portretten te schilderen met acrylverf op canvasdoek en had ik een collectieve expositie met twee kunstenaressen in de inloopruimte van de beschermde woonvorm BW-Bospolder.

Eind 2012 ben ik gestart op de ICT Academie waar ik 5 ½ jaar heb gestudeerd en de examens met succes heb behaald om te worden erkend als: W3schools.com gecertificeerd HTML, HTML5, CSS, JavaScript en jQuery Web Developer.

Vervolgens ben ik na het voltooien van de ICT-opleiding weer gaan tekenen en schilderen als hobby en dagbesteding. In 2018 ben ik bij Atelier Buuf & Co gestart met tekenen en schilderen met acrylverf op canvasdoek gerelateerd aan magie, spiritualiteit, boeddhisme, sjamanisme en het oude Egypte. Vervolgens had ik eind 2018 een expositie bij Atelier Buuf & Co van schilderijen met acrylverf op canvasdoek.

In het voorjaar van 2019 ben ik gestart met het intuïtief te tekenen met inkt op A4-formaat en later op A3-formaat papier. Dat bleek een succes. Ik had mijn talent voor het tekenen met inkt ontdekt en maakte meer dan 15 tekeningen in 6 maanden bij Atelier Buuf & Co. Vervolgens was er een expositie bij Atelier Buuf & Co die goed bezocht werd.

Later dat jaar ben ik verder gegaan met het maken van inkttekeningen met een achtergrondinvulling, eerst de Kameleon, vervolgens Medusa, daarna de Witte weduwe en later Goëtia (het geitje dat viool speelt) met takjes, blaadjes en fijne dunne lijntjes met Sakura Pigma Micron Fineliners op A3-formaat Ultra Smooth Canson papier.

Begin 2020 maakte ik een serie inkttekeningen van spirituele symbolen, namelijk: de Hamsa-hand, het Olifant-symbool en het Caduceus-symbool. Deze tekeningen hebben allemaal een vergelijkbare achtergrond van een soort puzzel / glas-in-lood-achtige stenen. Later dat jaar maakte ik een uiterst gedetailleerde inkttekening van het Oog van Horus, een Mexicaans fantasieportret, een inkttekening van de Vrouw en de vogel vergelijkbaar met Picasso, en Moeder natuur op A3-formaat Ultra Smooth Canson papier met Sakura Pigma Micron Fineliners.

In het voorjaar van 2021 maakte ik een portret van de unieke en fictieve buitenaardse levensvorm die in mij schuilt. Een menselijke ziel en een buitenaardse ziel versmolten tot een soort van symbiose. Symbiose (uit het Grieks: συν: samen, βιοσις: levend) is het langdurig naast elkaar bestaan ​​van twee of meer organismen van verschillende soorten, waarbij het naast elkaar bestaan ​​gunstig of zelfs noodzakelijk is voor ten minste één van de organismen.

Vervolgens ben ik gestart met het maken van unieke digitale kunst van zelfgemaakte inkttekeningen met Adobe Photoshop, GIMP en Krita, en een serie van meer dan 70 Mandelbrot fractals. Daarna maakte ik een inkttekening van het Kat-symbool, een inkttekening van de Handen, een Buitenaards landschap en voor het eerst sinds 11 jaar een aquareltekening met waterverf en inktpen van de Terriër in pak.

In 2022 ben ik verder gegaan met het maken van een serie van unieke boeddhistische inkttekeningen, zie: Boeddha-1, Boeddha-2, Boeddha-3, Boeddha-4, Boeddha-5 en Boeddha-6. In het najaar van 2022 maakte ik een unieke boeddhistische grafiettekening, zie: Boeddha-7 en een boeddhistische tekening met micron fineliners in combinatie met grafiet, zie: Boeddha-8. Daarna maakte ik vervolgens een natuurtekening met grafiet.

Tot op heden maak ik inkttekeningen, grafiettekeningen, digitale kunst en Mandelbrot fractals. Ik hoop in de toekomst hier mijn werk en beroep van te maken als professioneel beeldend kunstenaar door gerepliceerde inkttekeningen en Mandelbrot fractals op groter (poster) formaat te verkopen via kunstwebsites zoals: Etsy.com en andere kunstwebsites.

Welkom

Installeer kmkoster.nl
×