De symbolische betekenis van de bizon.

De bizon of de Noord-Amerikaanse buffel is een enorm dier dat heilig en gerespecteerd was onder de indianen. Ook al is hij erg groot en enorm, hij kan heel snel rennen en lange afstanden afleggen. De bizon is meestal volgzaam, dus mensen kunnen dit dier benaderen, maar soms is het onvoorspelbaar en kan het aanvallen.

Wat symboliseert de bizon?

In de eerste plaats moeten we vermelden dat de Bizon een symbool is van een goede gezondheid, kracht en uithoudingsvermogen. Dit dier staat ook bekend om zijn behendigheid en rustige persoonlijkheid. De bizon is beschermend en zeer toegewijd aan het gezin. Als de bizon je totemdier is, betekent dit dat het gezin erg belangrijk voor je is en dat je bereid bent alles te doen om je gezin te beschermen.

Soms ben je ook eigenwijs omdat het een van de eigenschappen van de Bizon is. De bizon is ook het symbool van zachtmoedigheid en gematigdheid, maar hij kan ook symbool staan voor overvloed en vastberadenheid.
Dromen over de bizon – Interpretatie en betekenis.

Het is ook mogelijk dat de Bizon als je dierentotem in je dromen verschijnt. In dit geval is de Bizon het symbool van kracht en kracht die je de komende periode nodig zult hebben.

Soms kan de droom over de bizon betekenen dat je op de verkeerde weg bent in je leven. Misschien volg je niet je echte levenspad en ben je misschien ver verwijderd van je doelen.

Om je droom over bizons goed te interpreteren, moet je rekening houden met alle details die je in je droom hebt gezien, evenals met de context van de droom.

In de meeste gevallen heeft de bizon in je droom echter een symbolische betekenis, dus het kan je geestdier zijn.

Als het gebeurt dat je een witte bizon in je dromen ziet, is dat een goed teken. Deze droom geeft aan dat je in een toekomstige periode veel succes zult hebben. Al je wensen zullen uitkomen.

Als je hebt gedroomd over de bizon die gewond is, betekent dit dat je goed moet nadenken over alle projecten die je gaat ondernemen.

Als je gedroomd hebt dat je de bizon hebt gedood, betekent dit dat je in de toekomst voorzichtig moet zijn. Het is mogelijk dat u een verkeerde beslissing neemt, waardoor het een negatieve impact op uw leven kan hebben.

Een droom waarin je een kudde bizons hebt gezien, betekent dat de toekomstige periode overvloedig en kalm voor je zal zijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

Zoals je hebt gezien, kan de bizon als je geestdier ook in je droom verschijnen en je moet het niet negeren. Soms is het goed om je droom over de Bizon te interpreteren, omdat het je kan helpen om je te verbinden met het Universum.

Inkttekening met Micron Fineliners op A3-formaat Ultra Smooth Canson papier

© 2022 Koenraad Marco Koster

Delen:

Plaats een reactie

×