Diegene die niet in magie geloven, zullen het nooit vinden

Kijk vooral met glinsterende ogen naar de hele wereld om je heen, want de grootste geheimen zijn altijd verborgen op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Diegene die niet in magie geloven, zullen het nooit vinden.

Roald Dahl

Ik geloof in magie… Ik geloof dat we eigenlijk onze eigen magie maken door de manier waarop we denken, de dromen die we dromen, de doelen die we stellen en onze visie voor onze toekomst. Ik geloof dat wanneer we op grote dingen hopen er grote dingen zullen komen. Ik geloof dat wanneer we ons richten op doelen die groter lijken dan we ons ooit hadden voorgesteld we koers zetten naar een wereld vol magie en verbazing. Ik denk dat onze houding ten opzichte van ons leven de grootste rol speelt in ons niveau van geluk.

Ik heb mensen gezien met bijna niets van waarde in hun hun leven die ongelooflijk gelukkig zijn. Ik heb mensen gezien die waanzinnig zware beproevingen doorstaan en die nog steeds de magie zien die overal om hen heen bestaat.

We kiezen ervoor om de magie in ons leven te maken.

We kiezen ervoor om hoop en vertrouwen te hebben voor goede dingen die komen gaan.

We kiezen ervoor om te geloven dat elke situatie waarmee we worden geconfronteerd bedoeld is om ons te helpen groeien, en verbeteren, en uit te blinken in ons leven.

We kiezen ervoor om de magie te laten gebeuren!

Kijk met glinsterende ogen naar de wereld om je heen omdat ik geloof dat hoop ons die glinsterende ogen geeft. Als we onszelf als gelukkig en gezegend beschouwen zullen we merken dat we onze omgeving veel meer opmerken. We hebben de neiging om naar een positieve betekenis te zoeken als we het gevoel hebben dat ons leven geluk geeft. We komen mensen en kansen op ons pad tegen, omdat we op zoek zijn naar die gelukkige ontmoetingen – en dat doen zei ook.

We gaan een geweldig weekend tegemoet en ik hoop dat we allemaal harder ons best doen om met glinsterende ogen naar de wereld om ons heen te kijken, op zoek naar nieuwe mensen die op ons pad komen en uit te kijken naar nieuwe kansen die voor ons opengaan.

Ik hoop vooral dat we allemaal geloven in de MAGIE die in ons leven bestaat, want als we erin geloven, komt het echt uit!

Delen:

Plaats een reactie

Welkom

Installeer kmkoster.nl
×