Geloof in jezelf. Als jij in jezelf gelooft dan is alles mogelijk

Ik vraag mijzelf af wat jou tegenhoud. Ik vraag mijzelf af waar jij bang voor bent. Durf jij het niet? Heb je geen motivatie? Zit het allemaal niet mee? Ik denk dat jij bang bent voor anderen, wat zei van jou gaan denken. Niemand wil jou iets gunnen, dat is wat jij ziet. Zeg mij, wat houd jou tegen. Zeg mij alleen, wat houd jou tegen. Het enige wat jou tegenhoud is jijzelf. Jij bent zelf degene die jou tegenhoud. Jij moet stoppen met medelijden hebben voor jezelf. Het enige wat ik alleen maar hoor is.. ja maar het lukt mij niet.. ja maar ik kan het niet.. ja ik heb pech.. ja ik heb dit.. alleen maar smoesjes. Jij moet stoppen met zielig doen. Jij bent een doorzetter. Jij moet in jezelf geloven.

Kleine stapjes. Wij hebben allemaal wel onze ups en downs en we vallen allemaal. Er is niemand in dit leven die alleen maar omhoog blijft gaan. Blijf ten aller tijden doelen voor jezelf stellen. Want stel je die doelen dan ga je toch weer het maximale proberen te halen uit jezelf.

Sta op en probeer wat van je leven te maken. Sta op en probeer wat van je leven te maken. Want jij bent meer waard. Jij beste lezer bent meer dan een miljoen waard. Wanneer je goed bezig bent gaan er van alle kanten veel positieve dingen op je pad komen.

Geloof in jezelf. Want als jij niet in jezelf gelooft wie gaat er dan in jou geloven? Wanneer je opstaat wil je niet in de spiegel kijken en denken van ik ben een verliezer. Nee kijk in de spiegel en diezelfde spiegel gaat je vertellen dat je een kanjer bent.. je bent een topper.. je bent geen opgever en je bent een doorzetter.

Sta op. Oké de eerste stap heb je gezet. Dat wil niet zeggen dat je nu op een gegeven moment bent opgestaan dat het nu gelijk succes gaat boeken. Maar naar mate de tijd als je doorzettingsvermogen hebt, en je blijft doorgaan, dan ga je komen waar je wilt komen. Dus wanneer je opstaat en je trekt je kleding aan, denk dan, oké vandaag moet ik iets bereiken. En het maakt niet uit hoe vaak je ook zult vallen. Als je ten aller tijden blijft opstaan dan kom je er wel. Volg je dromen. Jij bent geen verliezer. Het is belangrijk dat wanneer je valt dat je dan weer opstaat. Want blijf je liggen dan kom je nergens. Want geloof in jezelf.

Jij verzint smoesjes om jezelf tegen te houden. Alleen maar zielig doen. Ik heb het niet of ik heb het moeilijk of wat dan ook. Neem de eerste stap. Vandaag nog, niet morgen. Nee vandaag moet je die stap nog zetten. Want wat had je verwacht dat het allemaal makkelijk zou gaan? Beste lezer je moet ten aller tijden kleine stapjes blijven maken. Kleine stapjes. Ik heb het vaker aangegeven dat kleine stapjes je ook naar een niveau brengen. Kijk je moet denken als ik kleine stapjes maak van hier naar een muur, op een gegeven moment, het duurt lang, maar op een gegeven moment kom ik er wel. Dan maak ik twee sprongen, en stop ik dan ben ik nergens.

Als jij niet blij bent met hoe jou leven er nu uitziet doe er dan wat aan en blijf niet alleen maar zeuren. Want niemand gaat het voor jou doen. Jij beste lezer, jij moet het zelf doen. Als je iets wilt, dan moet je ervoor gaan. Als jij mijn woning, zelfgemaakte kunst, behaalde opleidingen en certificaten ziet dan moet je niet denken van joh wat een nerd met je computer, of met je certificaten, of hij heeft geluk. Nee beste lezer ik heb daar keihard mijn best voor moeten doen, gespaard, gestudeerd en veel tijd in geïnvesteerd. Ik heb ervoor gestreden, dag in dag uit. Niemand heeft mij iets gegeven. Verliezen bestaat niet.

Vecht voor je dromen. Want dit is jouw tijd. Dit is jouw tijd. Want geloof in jezelf. Vecht voor je dromen. Laat je door niets of niemand stoppen. Het zal niet makkelijk worden. Nee beste lezer het zal niet makkelijk worden. Geloof in jezelf en vecht voor je dromen. De enige concurrentie die jij hebt dat ben jijzelf. Jij bent jouw grootste concurrent. Geloof mij verliezen bestaat niet.

Voordat je iets wilt realiseren moet je het eerst kunnen visualiseren. Het gaat er niet om hoe vaak je valt. Het gaat erom dat je blijft opstaan en doorgaat.

Ik val, ik sta op, ik ga door.
Ik val, ik sta op, ik ga door.
Ik ben kapot, ik ga door.
Ik ben doodop, ik ga door.
Door.. door.. door..
Ik val, ik sta op en ik ga door.

Investeer in jezelf en stop niet totdat je vind. Stop niet totdat je vind. Als ik het kan, dan kun jij het ook. Als ik iets kan dan kun jij het ook en jij kunt het zelfs nog veel beter dan ik. Geloof in jezelf. Volg je dromen en blijf maximaal het maximale uit het maximale halen. Geloof in jezelf en volg je dromen. Jij beste lezer geloof in jezelf en volg je dromen. Want dit is mij niet gegeven. Hier heb ik keihard mijn best voor moeten doen. Ik ben gekomen van de bodem en ik doe er alles voor om naar de top te gaan.

Delen:

Plaats een reactie

Welkom

Installeer kmkoster.nl
×